Szállodánk 2008-as nyitása óta a vezetés igyekszik szem előtt tartani a környezettudatosságot, arra törekszünk, hogy kisebb ökológiai lábnyomot hagyjunk. Ennek érdekében több területen is hatékony gyakorlati intézkedést alkalmazunk.

A szálloda repülőtéri transzfert biztosít vendégei részére, melyet saját 8 személyes kisbuszainkkal valósítunk meg. Buszaink 15 percenként közlekednek, és minden alkalommal tele autóval igyekszünk közlekedni, ezzel is csökkentve a káros anyag kibocsájtást.
2016-ra kitűzött célunk volt egy elektromos autó töltőállomás létrehozása, melynek segítségével hozzájárulunk a hozzá kapcsolódó infrastruktúra kiépüléséhez és az alternatív meghajtású gépjárművek elterjedéséhez.

A Magyar Szállodák és Éttermek Szövetségének Környezetvédelmi pályázatán elért eredményünknek köszönhetően büszkén viselhetjük a „ZÖLD SZÁLLODA 2023-2024” KITÜNTETŐ CÍMET.

Kérjük, Ön is óvja velünk együtt a természetet, vigyázzon a környezetére, és ne pazarolja a vizet, az áramot és a papírt
A környezettudatos Airport Hotel Budapest szállodában környezetbarát szobákkal, energiatakarékos szálloda szolgáltatásokkal várjuk.