AIRPORT HOTEL BUDAPEST **** Superior
Ferihegyi repülőtéri szálloda és konferencia központ

Kedves Látogató!

Szeretettel köszöntjük Önt az Airport Hotel Budapest ****Superior weboldalán!

Budapest repülőtéri szállodája 110 szobával, konferencia termekkel, tárgyalókkal, ingyenes vezeték nélküli internettel, non-stop étteremmel, transzferrel, kávézóval várja üzleti, és egyéni utazókat egyaránt. Legyen szó akár vendégei elszállásolásáról, üzleti ebédek, vacsorák megszervezéséről vagy rendezvények és esküvők lebonyolításáról az Airport Hotel szálloda elegáns kialakításának és szakképzett munkatársainak köszönhetően a legjobb választás lehet Ön és cége számára. A szálloda teljes egészében klimatizált. A hotel saját, zárt kamerarendszeres őrzött parkolójában és parkolóházában a biztonságos parkolás garantált. A négycsillagos repülőtéri szálloda a Liszt Ferenc Reptér termináljaitól, valamint az M0-ás autópálya vecsési leágazójától 2,5 km-re, az Airport Business Parkkal szemben található, mindössze 20 percre Budapest központjától.

Sok szeretettel várjuk kedves Vendégeinket az Airport Hotel Budapest****Superior szállodában.

Üdvözlettel:
Koloszár Krisztián Ákos
Szállodaigazgató

1 AIRPORT HOTEL BUDAPEST **** Superior Ferihegyi repülőtéri szálloda és konferencia központ Kedves Látogató! Szeretettel köszöntjük Önt az Airport Hotel Budapest ****Superior weboldalán! 1 Budapest repülőtéri szállodája 110 szobával, konferencia termekkel, tárgyalókkal, ingyenes vezeték nélküli internettel, non-stop étteremmel, transzferrel, kávézóval várja üzleti, és egyéni utazókat egyaránt. Legyen szó akár vendégei elszállásolásáról, üzleti ebédek, vacsorák megszervezéséről vagy rendezvények és esküvők lebonyolításáról az Airport Hotel szálloda elegáns kialakításának és szakképzett munkatársainak köszönhetően a legjobb választás lehet Ön és cége számára. A szálloda teljes egészében klimatizált. A hotel saját, zárt kamerarendszeres őrzött parkolójában és parkolóházában a biztonságos parkolás garantált. A négycsillagos repülőtéri szálloda a Liszt Ferenc Reptér termináljaitól, valamint az M0-ás autópálya vecsési leágazójától 2,5 km-re, az Airport Business Parkkal szemben található, mindössze 20 percre Budapest központjától.

2 AIRPORT HOTEL BUDAPEST **** Superior Ferihegyi repülőtéri szálloda és konferencia központ Kedves Látogató! Szeretettel köszöntjük Önt az Airport Hotel Budapest ****Superior weboldalán! 1 Budapest repülőtéri szállodája 110 szobával, konferencia termekkel, tárgyalókkal, ingyenes vezeték nélküli internettel, non-stop étteremmel, transzferrel, kávézóval várja üzleti, és egyéni utazókat egyaránt. Legyen szó akár vendégei elszállásolásáról, üzleti ebédek, vacsorák megszervezéséről vagy rendezvények és esküvők lebonyolításáról az Airport Hotel szálloda elegáns kialakításának és szakképzett munkatársainak köszönhetően a legjobb választás lehet Ön és cége számára. A szálloda teljes egészében klimatizált. A hotel saját, zárt kamerarendszeres őrzött parkolójában és parkolóházában a biztonságos parkolás garantált. A négycsillagos repülőtéri szálloda a Liszt Ferenc Reptér termináljaitól, valamint az M0-ás autópálya vecsési leágazójától 2,5 km-re, az Airport Business Parkkal szemben található, mindössze 20 percre Budapest központjától.

stop étteremmel, transzferrel, kávézóval várja üzleti, és egyéni utazókat egyaránt. Legyen szó akár vendégei elszállásolásáról, üzleti ebédek, vacsorák megszervezéséről vagy rendezvények és esküvők lebonyolításáról az Airport Hotel szálloda elegáns kialakításának és szakképzett munkatársainak köszönhetően a legjobb választás lehet Ön és cége számára. A szálloda teljes egészében klimatizált. A hotel saját, zárt kamerarendszeres őrzött parkolójában és parkolóházában a biztonságos parkolás garantált. A négycsillagos repülőtéri szálloda a Liszt Ferenc Reptér termináljaitól, valamint az M0-ás autópálya vecsési leágazójától 2,5 km-re, az Airport Business Parkkal szemben található, mindössze 20 percre Budapest központjától.

stop étteremmel, transzferrel, kávézóval várja üzleti, és egyéni utazókat egyaránt. Legyen szó akár vendégei elszállásolásáról, üzleti ebédek, vacsorák megszervezéséről vagy rendezvények és esküvők lebonyolításáról az Airport Hotel szálloda elegáns kialakításának és szakképzett munkatársainak köszönhetően a legjobb választás lehet Ön és cége számára. A szálloda teljes egészében 

3 AIRPORT HOTEL BUDAPEST **** Superior Ferihegyi repülőtéri szálloda és konferencia központ Kedves Látogató! Szeretettel köszöntjük Önt az Airport Hotel Budapest ****Superior weboldalán! 1 Budapest repülőtéri szállodája 110 szobával, konferencia termekkel, tárgyalókkal, ingyenes vezeték nélküli internettel, non-stop étteremmel, transzferrel, kávézóval várja üzleti, és egyéni utazókat egyaránt. Legyen szó akár vendégei elszállásolásáról, üzleti ebédek, vacsorák megszervezéséről vagy rendezvények és esküvők lebonyolításáról az Airport Hotel szálloda elegáns kialakításának és szakképzett munkatársainak köszönhetően a legjobb választás lehet Ön és cége számára. A szálloda teljes egészében klimatizált. A hotel saját, zárt kamerarendszeres őrzött parkolójában és parkolóházában a biztonságos parkolás garantált. A négycsillagos repülőtéri szálloda a Liszt Ferenc Reptér termináljaitól, valamint az M0-ás autópálya vecsési leágazójától 2,5 km-re, az Airport Business Parkkal szemben található, mindössze 20 percre Budapest központjától.

4 AIRPORT HOTEL BUDAPEST **** Superior Ferihegyi repülőtéri szálloda és konferencia központ Kedves Látogató! Szeretettel köszöntjük Önt az Airport Hotel Budapest ****Superior weboldalán! 1 Budapest repülőtéri szállodája 110 szobával, konferencia termekkel, tárgyalókkal, ingyenes vezeték nélküli internettel, non-stop étteremmel, transzferrel, kávézóval várja üzleti, és egyéni utazókat egyaránt. Legyen szó akár vendégei elszállásolásáról, üzleti ebédek, vacsorák megszervezéséről vagy rendezvények és esküvők lebonyolításáról az Airport Hotel szálloda elegáns kialakításának és szakképzett munkatársainak köszönhetően a legjobb választás lehet Ön és cége számára. A szálloda teljes egészében klimatizált. A hotel saját, zárt kamerarendszeres őrzött parkolójában és parkolóházában a biztonságos parkolás garantált. A négycsillagos repülőtéri szálloda a Liszt Ferenc Reptér termináljaitól, valamint az M0-ás autópálya vecsési leágazójától 2,5 km-re, az Airport Business Parkkal szemben található, mindössze 20 percre Budapest központjától.

5 AIRPORT HOTEL BUDAPEST **** Superior Ferihegyi repülőtéri szálloda és konferencia központ Kedves Látogató! Szeretettel köszöntjük Önt az Airport Hotel Budapest ****Superior weboldalán! 1 Budapest repülőtéri szállodája 110 szobával, konferencia termekkel, tárgyalókkal, ingyenes vezeték nélküli internettel, non-stop étteremmel, transzferrel, kávézóval várja üzleti, és egyéni utazókat egyaránt. Legyen szó akár vendégei elszállásolásáról, üzleti ebédek, vacsorák megszervezéséről vagy rendezvények és esküvők lebonyolításáról az Airport Hotel szálloda elegáns kialakításának és szakképzett munkatársainak köszönhetően a legjobb választás lehet Ön és cége számára. A szálloda teljes egészében klimatizált. A hotel saját, zárt kamerarendszeres őrzött parkolójában és parkolóházában a biztonságos parkolás garantált. A négycsillagos repülőtéri szálloda a Liszt Ferenc Reptér termináljaitól, valamint az M0-ás autópálya vecsési leágazójától 2,5 km-re, az Airport Business Parkkal szemben található, mindössze 20 percre Budapest központjától.

Híreink

7+1 ötlet a felejthetetlen karácsonyi parti szervezéséhez

A vállalati karácsonyi parti minden évben meghatározó esemény a cégek munkavállalói számára. A céges karácsonyi parti évzárásnak is tekinthető, egyfajta végszava a szorgos munkával eltöltött évnek. Ugyanez az esemény jó lehetőséget kínál arra is, hogy a csapat jobban összekovácsolódjon, illetve a múltidézés pillanatai is nagyban javítják a kollégák csapathoz való tartozásának érzetét. Éppen ezért már a szervezés is nagyobb körültekintést igényel, mint más évközi vállalati esemény. Hogyan tervezze meg a legjobb karácsonyi partit? 

 A következő összefoglaló lépések segítséget adhatnak ahhoz, hogy magas színvonalú, profi partit szervezzünk.

1. Költségvetés és időpont
Talán a legfontosabb része a szervezésnek a költségek megtervezése. Fontos tudni, hogy mennyiből gazdálkodhatunk. Ezt követően csoportosítani kell a kiadásokat. Már itt érdemes figyelni az előre nem tervezett kiadásokra, legyen egy erre fordítható rész a költségvetésben.
Sarkalatos pont az időpont kiválasztása is. Érdemes odafigyelni a karácsony szezonális jellegére, vagyis ne felejtsük el, hogy minden céges karácsonyi parti az ünnepet megelőző két hétben zajlik. Éppen ezért mihamarabb válasszuk ki a szóba jöhető napokat, lehetőleg a kollégák bevonásával.

2. Helyszín és téma
Miután megvan az időpont érdemes kiválasztani a helyszínt. Az ideális helyszín illeszkedik a költségvetésbe, illetve a parti választott témájához. Érdemes arra is odafigyelni a helyszínválasztás közben, hogy közel legyen a céghez.
Az emlékezetességhez nagyban hozzájárul, ha az egész partit egy adott témakörhöz igazítjuk. Ez lehet pl.: tradicionális karácsony, vintage, retro (60’a, 70’s, 80’s évek). Az egész dekorációt tematikusan kell felépíteni, illetve érdemes körülnézni, hogy tudunk-e a hangulatnak megfelelő eszközöket bérelni.

3. Étel és ital
Mint, minden társas eseménynek, úgy a karácsonyi bulinak is kulcseleme a vendéglátás. Ennek tervezésekor a következő szempontokat kell mérlegelnünk: ha a parti hivatalos esemény érdemes elegánsabb három, négy, vagy ötfogásos menüt rendelni. Ha azonban kötetlenebb az esemény, büféasztalos vacsorát is rendelhetünk a témához illeszkedő finger fooddal. Italok esetében először a welcome drinket válasszuk ki, ez lehet forralt bor, vagy koktél. Az italok esetében is el kell döntenünk, hogy szeretnénk-e felszolgáló segítségét kérni, vagy kollégáink önkiszolgáló módón gondoskodnak fogyasztásukról? Utóbbi esetben italcsomag rendelése a javasolt.

4. Zene és szórakozás
Minden buli hangulatát a zene határozza meg. Át kell gondolni, hogy a kollégákat mi mozgatja meg jobban, az élőzene, vagy egy DJ? Mindkét esetben a helyszín adottságait is figyelembe kell venni. Érdemes a helyszínt és a DJ-t, vagy a meghívott zenekart összekapcsolni a helyszín kapcsolattartójával, hogy közvetlenül tudják megbeszélni a technikai részleteket. A hangulatfokozás legjobb eszköze, ha beiktatunk egy rövid műsort a buliba. Ez lehet valamilyen előadás, pl.: bűvész-, vagy koktélshow. Ha a lazítás mellett a csapatépítés is hangsúlyos, szervezzünk parti játékokat, pl.: óriás Jengát, vagy karácsonyi nyomozást.

5. Beszédek és díjak
A karácsonyi buli kiváló lehetőség arra, hogy köszönetet mondjunk dolgozóinknak éves munkájukért. Kérjük fel az igazgatót és vagy a részlegvezetőket, hogy rövid beszédben köszönjék meg az egész éves szorgos munkát, illetve a legkiválóbbakat aprósággal jutalmazhatjuk is.

6. Transzfer
Érdemes összegyűjteni a taxi társaságok telefonszámait, illetve tájékozódni az éjszakai menetrendről a tömegközlekedési eszközök esetében. Még jobb megoldás, ha úgy bérelünk fuvart, hogy a sofőr(ök) előre megbeszélt időpontban rendelkezésre álljon, hogy a buliban megfáradt kollégákat hazaszállítsa.

7. Meghívó és menükártya
A kollégák meghívásához érdemes felhasználni a social media nyújtotta eszközöket. Készítsünk eseményt, vagy hozzunk létre csoportot. Bejegyzésünkben feltétlenül tüntessük fel a következőket: helyszín, időpont a kezdési és befejezési időkkel, a parti témáját, illetve ha van dress kód, akkor ne felejtsük azt is feltüntetni.
Készíthetünk menükártyákat és asztalbeosztást is.

+1 Kérjünk visszajelzést!
Minden esetben kérdezzük meg a kollégákat a partiról, hogy a következő évben még professzionálisabban végezzük el a parti szervezést. Érdemes a következő év elején egy rövid kérdőívet körbeküldeni a belső kommunikációs hálózaton.

----------------------

Tradicionális húsvét

A magyar húsvéti ünnepek étkezési szokásai régi időkre vezetnek vissza, amelyek legjellegzetesebb alkotóelemei minden családi asztalon megtalálhatóak. Ilyenek pl. a bárány, a sonka, a tojás vagy a torma.


Kellemes ünnepi készülődést kívánunk mindenkinek a séfünk húsvéti kompozíciójával! Számunkra ilyen a tökéletes húsvéti reggeli.

----------------------

Joulupukki, az igazi finn Mikulás érkezése szállodánkba

Idén már sokadik alkalommal jött el hozzánk az igazi finn Mikulás. Joulupukki, ahogy a finn gyerekek hívják, a messzi lappföldi városból Rovaniemiből repült hozzánk. Az Airport Hotel Budapest**** Superior szállodában több mint 100 kisgyermeket láttunk vendégül, ahol mindenki boldogan köszöntötte a Mikulást. Az ovis és iskolás csoportok éneke után természetesen az ajándékozásra is sor került. A meleg kakaó és az puha kalács minden kisgyermek arcára boldog mosolyt csalt.
A képek magukért beszélnek >> https://www.facebook.com/pg/AirportHotelBudapest/photos/?tab=album&album_id=1487013991312832

----------------------

Zöld Szálloda lettünk

Szállodánk 2008-as nyitása óta a vezetés igyekszik szem előtt tartani a környezettudatosságot, arra törekszünk, hogy kisebb ökológiai lábnyomot hagyjunk. Ennek érdekében több területen is hatékony gyakorlati intézkedést alkalmazunk.
A szálloda repülőtéri transzfert biztosít vendégei részére, melyet saját 8 személyes kisbuszainkkal valósítunk meg. Buszaink 15 percenként közlekednek, és minden alkalommal tele autóval igyekszünk közlekedni, ezzel is csökkentve a káros anyag kibocsájtást.
2016-ra kitűzött célunk volt egy elektromos autó töltőállomás létrehozása, melynek segítségével hozzájárulunk a hozzá kapcsolódó infrastruktúra kiépüléséhez és az alternatív meghajtású gépjárművek elterjedéséhez.

A Magyar Szállodák és Éttermek Szövetsége részéről kiírt pályázaton, az Önálló szállodák közül második helyezést értünk el és ezáltal viselhetjük
„ZÖLD SZÁLLODA 2017-2018” KITÜNTETŐ CÍMET.

Kérjük, Ön is óvja velünk együtt a természetet, vigyázzon a környezetére, és ne pazarolja a vizet, az áramot és a papírt
A környezettudatos Airport Hotel Budapest szállodában környezetbarát szobákkal, energiatakarékos szálloda szolgáltatásokkal várjuk.

üzleti utakhoz, utazás elötti pihenéshez

5 percre a reptértől

aszfaltozott és őrzött parkoló

ingyenes wifi

ingyenes transzfer

konferenciatermek, tárgyalók

nonstop étterem és bár

jacuzzi és konditerem

elektromos autó töltőállomás

airportbl

2004 - 2023 © Airport Hotel Budapest Kft. • Minden jog fenntartva
Adatvédelmi nyilatkozat | Általános Szerződési Feltételek
NTAK regisztrációs szám: SZ19000354 | Szálláshely típusa: szálloda
Készítette: Honlapépítők

ico ico ico ico ico

Foglalását az alábbi elérhetőségen is leadhatja a nap 24 órájában:

telefon+36 (1) 688 2000

mailEz az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

2220 Vecsés, Lőrinci u. 130/a • Fax: +36 (1) 688 2001