Airport Hotel Budapest - Rólunk

Budapest repülőtéri szállodája 110 szobával, konferencia termekkel, tárgyalókkal, ingyenes vezeték nélküli internet hozzáféréssel, non-stop étteremmel, ingyenes transzferrel, kávézóval várja üzleti, és egyéni utazókat egyaránt.  

Az elegáns kialakítású Airport Hotel Budapest**** Superior szakképzett munkatársainak köszönhetően a legjobb választás Ön és cége számára. Vállaljuk rendezvények, esküvők, tárgyalások és konferenciák szervezését és lebonyolítását.

A szálloda teljes egészében klimatizált és nem dohányzó. 

A szállóvendégek részére a tartózkodás ideje alatt a parkolás ingyenes a szálloda előtt található parkolóban.

A szállodához tartozik a zárt kamerarendszerrel működő őrzött VIP Parkoló és parkolóház, ahol a hosszú távú biztonságos parkolás is garantált. Kártyás beléptető rendszer segítségével biztosítjuk a vendégek gyors és egyszerű közlekedését a szállodában.

Külföldi partnere repülővel érkezik üzleti találkozóra?
Ideális tárgyalási helyszín az Airport Hotel Budapest konferencia központ!

A négycsillagos repülőtéri szálloda Vecsés legszebb részén, a Liszt Ferenc Reptér termináljaitól, valamint az M0-ás autópálya vecsési leágazójától mindössze 2,5 km-re található. Kiváló helyszín az üzleti turizmus (tréningek, szemináriumok, konferenciák, tárgyalások) résztvevőinek konferencia termekkel, szeminárium termekkel, tárgyalókkal. Üzleti partnere számára biztosítjuk az ingyenes reptéri transzfert, szálláslehetőséget, vezeték nélküli internet, éttermi ellátást, fitnesz és wellness szolgáltatásokat.

Reptéri parkolót keres?
Liszt Ferenc repülőtéri szálloda, VIP parkoló és parkolóház

Amennyiben Ön reptéri parkolást szeretne szállodai elhelyezés nélkül, kérjük látogasson el a VIP Parkoló honlapjára, ahol parkolóhelyét azonnal le is foglalhatja: www.vip-parkolo.hu

A VIP Parkoló csapata szeretettel várja Önt! A parkolási díjak tartalmazzák a parkoló-reptér-parkoló transzfer árát is. *

* A reptéri transzfer nem önálló szolgáltatás, az csak szobafoglalás vagy parolóhely foglalás mellett igényelhető.